Home

Bedrijfs-en familiefeestjes

Lees hier het laatste nieuws!

Ruimtes

Onze gezellige bar leent zich perfect tot een receptie, in ons restaurant kan u gezellig tafelen. Ons terras is dan weer een toplocatie in de zomer. Daarnaast zijn er nog tal van redenen om voor ons te kiezen:

 

  • Onklopbare prijs kwaliteit: U kan bij ons een 3 gangen menu met ambachtelijk voorgerecht, dessert en een dry aged filet pur genieten incl wijnen en waters en koffie aan ca 50 euro pp (om u een vb te geven)

  • à la carte keuzes voor groepen : Indien we de keuze van de gerechten vooraf doorkrijgen. Dus niet beperkt tot enkele gerechten of een menu

  • Vanaf 20p kunnen we een gezellige aparte ruimte aanbieden afhankelijk van beschikbaarheid

  • Show element : We verzorgen graag die 10 tomahawks, die magnum flessen wijn, die gepersonaliseerde taart. Hoe origineler, hoe plezanter! Het moet immers onvergetelijk zijn

  • Betaling via factuur mogelijk (mits nodige garanties (Definitieve gegevens dienen ons 3 dagen vooraf te bereiken via mail)

  • Ruime gratis parkeergelegenheid aan ons restaurant

  • Overnachtingsmogelijkheden in de buurt : tal van mooie b&b’s

 

BarU loopt door de groene voordeur en kan rechts van u de bar vinden. Karakteristiek met de stierenkop en de barkrukjes, de decoratie, de open haard van oudsher onveranderd. Tal van vriendschappen werden hier onderhouden en gesloten. De plek om tot rust te komen met een aperitief na een drukke dag of gewoon om onder vrienden gezellig het weekend in te zetten. Eten kan je hier ook, op reservatie. Geniet in alle gezelligheid van de warme sfeer! Voor groepen is het goed om weten dat er recepties tot 40p kunnen worden gehouden, al dan niet met hapjes of gevolgd door een lunch of diner.

Open keuken met houtskool grill
Vanuit deze ruimte hebt zicht op de houtskoolgrill. U voelt zelfs de hitte op drukke momenten. U heeft hier zicht op onze chef die het vlees en de vis grillt. Een beleving op zich!

De open keuken biedt plaats aan max. 10 à 14 personen.

LivingTafelen met een knipoog naar de ‘tijd van weleer’.
Vernieuwd met allemaal authentieke elementen is de living het hedendaagse paradepaardje van d’Entrecote Hasselt. Veel ruimte, licht en tijd om te ontspannen in een gezellig kader. We hebben hier ook een ronde tafel en een lange houten tafel voor grotere gezelschappen, zodat ze gezellig samen kunnen zitten.

De living biedt plaats aan ca 45 personen.

Terras

Ons buitenterras is gezellig met duurzame materialen ingericht. Ideaal om te genieten van een zomerse dag. Lekker lang te aperitieven en te genieten. BBQ’s en feestjes kunnen gehouden worden op aanvraag. 

d'Entrecôte