Home

Ruimtes

Lees hier het laatste nieuws!

Ruimtes

Onze verschillende ruimtes in d’Entrecôte Hasselt

In ons gezellig restaurant kan u proeven van de beste vlees-en vis gerechten.  Vakkundig bereid zoals u het wenst.

BarU loopt door de groene voordeur en kan rechts van u de bar vinden. Karakteristiek met de stierenkop en de barkrukjes, de decoratie, de open haard van oudsher onveranderd. Tal van vriendschappen werden hier onderhouden en gesloten. De plek om tot rust te komen met een aperitief na een drukke dag of gewoon om onder vrienden gezellig het weekend in te zetten. Eten kan je hier ook, op reservatie. Geniet in alle gezelligheid van de warme sfeer! Voor groepen is het goed om weten dat er recepties tot 40p kunnen worden gehouden, al dan niet met hapjes of gevolgd door een lunch of diner.

Open keuken met houtskool grill
Vanuit deze ruimte hebt zicht op de houtskoolgrill. U voelt zelfs de hitte op drukke momenten. U heeft hier zicht op onze chef die het vlees en de vis grillt. Een beleving op zich!

De open keuken biedt plaats aan max. 10 à 14 personen.

LivingTafelen met een knipoog naar de ‘tijd van weleer’.
Vernieuwd met allemaal authentieke elementen is de living het hedendaagse paradepaardje van d’Entrecote Hasselt. Veel ruimte, licht en tijd om te ontspannen in een gezellig kader. We hebben hier ook een ronde tafel en een lange houten tafel voor grotere gezelschappen, zodat ze gezellig samen kunnen zitten.

De living biedt plaats aan ca 45 personen.

Terras

Ons buitenterras is gezellig met duurzame materialen ingericht. Ideaal om te genieten van een zomerse dag. Lekker lang te aperitieven en te genieten. BBQ’s en feestjes kunnen gehouden worden op aanvraag. 

OPENINGSUREN
Alle dagen open: 17.00 – 22.00 | LUNCH: Zondag van 11.30 – 14.00
+
d'Entrecôte