Home

Menu

The flavours

Menu

Bij elk hoofdgerecht bieden wij een ambachtelijk voorgerecht en dessert aan van het huis

Ontdek onze grill gerechten. Alles is dagvers en van topkwaliteit (Ook onze vis!). Ons vlees komt uit onze eigen vleeshouwerij, onze groenten komen recht uit de veiling! Verser & gezonder kan dus niet. Dus kies waar u zin in heeft. Of het nu om rundvlees, ribbetjes, lams, varkensvlees, kip, zeetong of zalm gaat. Elk verdienen ze een plekje op onze kaart en zijn ze met liefde gemaakt. Voor de vegetariërs maakt onze chef een veggie gerecht van de dag, afhankelijk van de producten op de versmarkt. 

Ambachtelijk voorgerecht
aangeboden van het huis (gratis)






















Luikse huisbereide Bouletjes 
Verfijnd gemalen steak tartaartje 
Tomatensoepje boordevol groenten 

Ambachtelijk nagerecht
aangeboden van het huis (gratis)














Crème Brûlée
Dame Blanche (huisgedraaid vanille ijs)
Coupe Brésilienne (huisgedraaid vanille ijs)

Eigen recept…























Handgesneden steak tartaar lady
29,90
Handgesneden steak tartaar normaal
34,90
Huisgemaakte bouletten in Luikse saus
25,90

Stoofvlees op grootmoeders wijze (zoet)
26,90
Veggiegerecht van de chef
25,90

 

Schotse Black Angus 



















Entrecôte
38,90 
Cote à l’os min. 2 pers
39,90 euro pp 

Dagverse Vis & Veggie




















Zeetong Meunière
37,90
Zalmfilet
29,90
Scampi brochette
29,90
Veggiegerecht van de chef
25,90

Gerijpt Rundsvlees 


























Filet pur lady
31,90
Filet pur normaal
38,90
Filet pur maxi
43,90
Entrecôte Lady
31,90
Entrecôte Normaal
38,90 
Rundsbrochette
37,90
Min. 2 personen:
Côte à l’os
38,90 euro pp 
(versneden op de plank)
Chateau Briand 
38,90 euro pp
(versneden op de plank)
Tomahawk
(Versneden aan been)
Porterhouse  
(Versneden aan been)

Nog meer topvlees…
























Varkenshaasje
28,90
Iers Lamskroontje
38,90
Kipbrochette archiduc
28,90
Spare ribs d’Entrecôte (1st)
25,90
Spare ribs d’Entrecôte (2st)
29,90

Bakwijzen

BLEU
Het vlees is aan de binnenzijde nog volledig rauw.
Het is noodzakelijk dat het in de kern warm is.

SAIGANT
Het vlees is meer gebakken, zodanig dat het aan de binnenzijde nog bloederig is.

A POINT 
Dit vlees is helemaal niet meer rauw aan de binnenzijde, maar toch nog vrij sappig.
Het is juist op punt gebakken.

BIENCUIT
Het vlees is goed gebakken en mag niet meer rauw zijn aan de binnenzijde.
Het vlees zal duidelijk droger zijn dan de vorige bakwijzen.

Extra’s 





















Champignonroom, Peperroom,Blackwell,
graanmosters, roquefortsaus
3,90 
Gebakken champignons
4,80
Versgeklopte béarnaise
4,20
Provencaalse saus
4,20
Kruidenboter
2,50
Vleesjus
2,50

d'Entrecôte