Menu
Ontdek onze grill gerechten. Alles is dagvers en van topkwaliteit (Ook onze vis!). Ons vlees komt uit onze eigen vleeshouwerij, onze groenten komen recht uit de veiling! Verser & gezonder kan dus niet. Dus kies waar u zin in heeft. Of het nu om rundvlees, ribbetjes, lams, varkensvlees, kip, zeetong of zalm gaat. Elk verdienen ze een plekje op onze kaart en zijn ze met liefde gemaakt. Voor de vegetariërs maakt onze chef een veggie gerecht van de dag, afhankelijk van de producten op de versmarkt.
Ambachtelijk voorgerecht
aangeboden van het huis (gratis)
Luikse huisbereide Bouletjes
Zacht gegaard varkensvlees met tonijnmayonaise
Tomatensoepje boordevol groenten
Ambachtelijk nagerecht
aangeboden van het huis (gratis)
Crème Brûlée
Dame Blanche (huisgedraaid vanille ijs)
Coupe Brésilienne (huisgedraaid vanille ijs)
Eigen recept…
Handgesneden steak tartaar lady
29,90
Handgesneden steak tartaar normaal
34,90
Huisgemaakte bouletten in Luikse saus
25,90
Stoofvlees op grootmoeders wijze (zoet)
26,90
Veggiegerecht van de chef
25,90
Schotse Black Angus
Entrecôte
42,50
Cote à l’os min. 2 pers
42,5 euro pp
Dagverse Vis & Veggie
Zeetong Meunière
37,90
Zalmfilet
29,90
Scampi brochette
29,90
Veggiegerecht van de chef
25,90
Gerijpt Rundsvlees
Filet pur lady
33,00
Filet pur normaal
39,90
Filet pur maxi
44,90
Entrecôte Lady
31,90
Entrecôte Normaal
38,90
Rundsbrochette
37,90
Min. 2 personen:
Côte à l’os
38,90 euro pp
(versneden op de plank)
Chateau Briand
38,90 euro pp
(versneden op de plank)
Tomahawk
(Versneden aan been)
Porterhouse
(Versneden aan been)
Nog meer topvlees…
Varkenshaasje
28,90
Iers Lamskroontje
38,90
Kipbrochette archiduc
28,90
Spare ribs d’Entrecôte (1st)
25,90
Spare ribs d’Entrecôte (2st)
29,90
Bakwijzen
BLEU
Het vlees is aan de binnenzijde nog volledig rauw.
Het is noodzakelijk dat het in de kern warm is.
SAIGNANT
Het vlees is meer gebakken, zodanig dat het aan de binnenzijde nog bloederig is.
A POINT
Dit vlees is helemaal niet meer rauw aan de binnenzijde, maar toch nog vrij sappig.
Het is juist op punt gebakken.
BIEN CUIT
Het vlees is goed gebakken en mag niet meer rauw zijn aan de binnenzijde.
Het vlees zal duidelijk droger zijn dan de vorige bakwijzen.
Extra’s
Champignonroom, Peperroom,Blackwell,
graanmosters, roquefortsaus
3,90
Gebakken champignons
4,80
Versgeklopte béarnaise
4,20
Provencaalse saus
4,20
Kruidenboter
2,50
Vleesjus
2,50