Home

Bedrijfs/Familiefeestjes

Lees hier het laatste nieuws!

Ruimtes

Onze verschillende ruimtes in d’Entrecôte Borgloon perfect voor uw bedrijfslunch/diner/familiefeestje

  • Onklopbare prijs kwaliteit: U kan bij ons een 3 gangen menu met ambachtelijk voorgerecht, dessert en een dry aged filet pur genieten incl wijnen en waters en koffie aan ca 50 euro pp (om u een vb te geven)

  • à la carte keuzes voor groepen : Indien we de keuze van de gerechten vooraf doorkrijgen. Dus niet beperkt tot enkele gerechten of een menu

  • Vanaf 20p kunnen we een gezellige aparte ruimte aanbieden afhankelijk van beschikbaarheid

  • Show element : We verzorgen graag die 10 tomahawks, die magnum flessen wijn, die gepersonaliseerde taart. Hoe origineler, hoe plezanter! Het moet immers onvergetelijk zijn

  • Betaling via factuur mogelijk (mits nodige garanties (Definitieve gegevens dienen ons 3 dagen vooraf te bereiken via mail)

  • Ruime gratis parkeergelegenheid aan ons restaurant

  • Overnachtingsmogelijkheden in de buurt : tal van mooie b&b’s

BarDe bar is de ideale plek om te aperitieven met vrienden. We beschikken er ook over een ronde tafel voor 8 à 10 personen. Centraal staat de houten bar, robuust en authentiek. U kan er plaatsnemen in afwachting van uw gezelschap of in afwachting van een tafeltje als u wenst!

De bar biedt plaats aan max. 40 personen.

Living
De living ligt centraal in het restaurant. Ze is erg gezellig voor een grotere groep van ca 40 personen die samen wilt zitten. Gezelschappen van meer dan 10 personen zitten er ook vaak samen. Langwerpige tafels maken de living knus, een heerlijk gevoel dus! 

De living biedt plaats aan max. 44 personen.

ToogDe toog is een kleinere gezellige ruimte die aansluit aan de keuken. Langs de toog bevinden zicht volgende ruimtes : koelcel als de living. De toog geeft ook rechtstreeks uit op het terras

De toog biedt plaats aan max. 25 personen.

KoelcelVanuit deze ruimte hebt u via een koelcel met doorkijkraam zicht op het vlees dat voor u versneden wordt. U ontdekt er zowel het vlees van het Belgische witblauw ras als het Schotse Black Angus ras. Liefhebbers van kwaliteitsvlees zijn bij D’Entrecôte aan het juiste adres!

De koelcel biedt plaats aan max. 42 personen.

Terras


Zomers terras dat overkapt kan worden bij regen of slecht weer, verwarmd. Zo kan iedereen ten volle genieten van zowel de zon (Dan schuiven we het dak gewoon open) als bij frissere maar mooie avonden. Genieten dus, van alle pracht van Loon!

d'Entrecôte