Home

Ruimtes

Lees hier het laatste nieuws!

Ruimtes

Onze verschillende ruimtes in d’Entrecôte Borgloon

In ons gezellig restaurant kan u proeven van de beste vlees-en vis gerechten.  Vakkundig bereid zoals u het wenst.

BarDe bar is de ideale plek om te aperitieven met vrienden. We beschikken er ook over een ronde tafel voor 8 à 10 personen. Centraal staat de houten bar, robuust en authentiek. U kan er plaatsnemen in afwachting van uw gezelschap of in afwachting van een tafeltje als u wenst!

De bar biedt plaats aan max. 40 personen.

Living
De living ligt centraal in het restaurant. Ze is erg gezellig voor een grotere groep van ca 40 personen die samen wilt zitten. Gezelschappen van meer dan 10 personen zitten er ook vaak samen. Langwerpige tafels maken de living knus, een heerlijk gevoel dus! 

De living biedt plaats aan max. 44 personen.

ToogDe toog is een kleinere gezellige ruimte die aansluit aan de keuken. Langs de toog bevinden zicht volgende ruimtes : koelcel als de living. De toog geeft ook rechtstreeks uit op het terras

De toog biedt plaats aan max. 25 personen.

KoelcelVanuit deze ruimte hebt u via een koelcel met doorkijkraam zicht op het vlees dat voor u versneden wordt. U ontdekt er zowel het vlees van het Belgische witblauw ras als het Schotse Black Angus ras. Liefhebbers van kwaliteitsvlees zijn bij D’Entrecôte aan het juiste adres!

De koelcel biedt plaats aan max. 42 personen.

Terras


Zomers terras dat overkapt kan worden bij regen of slecht weer, verwarmd. Zo kan iedereen ten volle genieten van zowel de zon (Dan schuiven we het dak gewoon open) als bij frissere maar mooie avonden. Genieten dus, van alle pracht van Loon!

OPENINGSUREN
Alle dagen open: 17.00 – 22.00 | LUNCH: Zondag van 11.30 – 14.00
+
d'Entrecôte