Home

Reserveren

The flavours

Reserveren

Tafel reserveren in d’Entrecôte Borgloon

U kan à la carte kiezen, ook groepen groter dan 12 personen. Wel vragen we groepen vanaf 12 personen om de keuzes vooraf door te geven aan de hand van het reservatieformulier dat u hier kan downloaden. Is dit niet mogelijk? Contacteer ons dan even per mail op info@dentrecote-borgloon.be zodat we iets afspreken. Service en kwaliteit staan immers op de eerste plaats, vandaar dat we dit vragen. Alvast hartelijk dank voor uw begrip!

Reserveer voor minder dan 12 personen

Reserveer voor grotere groepen

Lunch – Diner – Feestjes …

Voor groepen vanaf 25 tot 150 personen openen we d’Entrecôte exclusief voor de lunch. Dit elke middag van de week (Uitgezonderd zondagmiddag wanneer we sowieso open zijn voor de lunch). Bekijk onze voorwaarden hieronder. Aan de hand van het aantal personen doen we een voorstel qua ruimte die het beste past voor uw gezelschap en qua gelegenheid. De tafelschikking kan desgewenst besproken worden. Bij mooi weer kan er altijd apero genomen worden op het terras (indien hier beschikbaarheid is). Uiteraard kan bij mooi weer ook buiten getafeld worden!
Recepties met hapjes zijn uiteraard ook mogelijk in d’Entrecôte, net zoals babyborrels, familiefeestjes of andere leuke aangelegenheden. We informeren u graag uitgebreid en vrijblijvend. Geef ons een seintje op info@dentrecote-borgloon.be en Patrick, Tylwyth of Jan nemen graag contact met u op en doorlopen uw event stap voor stap!

Voorwaarden voor grote groepen

Onze volledige kaart is mogelijk uitgezonderd volgende 2 gerechten: Château Briand en Cote à l’os. Deze gerechten worden immers in porties per twee personen versneden en geserveerd op 1 plank, door de tafelschikking van de gasten komt dit bijgevolg niet altijd uit. Wij raden daarom in om de filet pur aan als alternatief voor de Château Briand te nemen of de Entrecôte ter vervanging van de Cote à l’os.

Wat we wel steeds en zonder uitzondering vragen is dat u ons de keuzes van de gerechten / de bakwijzes én de sauzen en/of bijgerechten vooraf doorgeeft op ons reservatieformulier. Op die manier kunnen we onze chef de nodige informatie verschaffen zodat hij u de dagverse topkwaliteit kan bieden van altijd. We werken ook meestal met een voorschot, dit wordt dan samen besproken.

Het reservatieformulier met alle info met betrekking tot de gerechten dient ons àltijd en zonder uitzondering 3 dagen voor datum van reservatie te bereiken via mail op info@dentrecote-borgloon.be. Dit omdat onze chef dagvers moet kunnen werken en we ons team moeten kunnen inplannen opdat we u van de best mogelijke service en kwaliteit kunnen voorzien.

OPENINGSUREN
Alle dagen open: 17.00 – 22.00 | LUNCH: Zondag van 11.30 – 14.00
+
d'Entrecôte