Home

Reserveren

The flavours

Reserveren

Tafel reserveren in d’Entrecôte Borgloon

U kan à la carte kiezen, ook groepen groter dan 12 personen. Wel vragen we groepen vanaf 12 personen om de keuzes vooraf door te geven aan de hand van het reservatieformulier dat u hier kan downloaden. Is dit niet mogelijk? Contacteer ons dan even per mail op info@dentrecote-borgloon.be zodat we iets kunnen afspreken. 
OPENINGSUREN BORGLOON TIJDENS EINDEJAARSPERIODE
1/11: Diner
11/11: Diner
24/12: Diner : Menu of beperkte à la carte
25/12: Lunch & Diner : Menu of beperkt à la carte 
31/12: Diner : Menu of beperkt à la carte 
1/1/20: Diner: Menu of beperkt à la carte

Reserveer voor minder dan 12 personen

Reserveer voor grotere groepen

Lunch – Diner – Feestjes …

Vanaf 12p vragen we u om ons de keuzes van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (Voorgerecht en dessert worden aangeboden van het huis!) door te geven ahv het formulier hieronder. Dit omdat onze chef dagvers werkt en zich zo het beste kan voorbereiden voor de mise-en-place. Hou rekening met het feit dat onze gerechten per 2 personen worden uitgeserveerd op 1 schotel. Het is dus enkel mogelijk om dit uit te serveren als de gasten dan ook effectief naast of tegenover elkaar gaan zitten. Over het algemeen raden we aan (ook voor de bakwijzes) dat gezelschappen kiezen voor gerechten per persoon.  Is het onmogelijk vooraf de keuzes door te geven, neem dan even contact met ons op, zodat we u een oplossing kunnen bieden: info@dentrecote-borgloon.be
Tylwyth zal u dan met plezier verder helpen.

Voorwaarden voor grote groepen

Onze volledige kaart is mogelijk uitgezonderd volgende 2 gerechten: Château Briand en Cote à l’os, Porterhouse en Tomahawk. Deze gerechten worden immers in porties per twee personen versneden en geserveerd op 1 plank, door de tafelschikking van de gasten komt dit bijgevolg niet altijd uit. Wij raden daarom in om de filet pur aan als alternatief voor de Château Briand te nemen of de Entrecôte ter vervanging van de Cote à l’os.

Wat we wel steeds en zonder uitzondering vragen is dat u ons de keuzes van de gerechten / de bakwijzes én de sauzen en/of bijgerechten vooraf doorgeeft op ons reservatieformulier. Op die manier kunnen we onze chef de nodige informatie verschaffen zodat hij u de dagverse topkwaliteit kan bieden van altijd. We werken ook meestal met een voorschot, dit wordt dan samen besproken.

Het reservatieformulier met alle info met betrekking tot de gerechten dient ons àltijd en zonder uitzondering 3 dagen voor datum van reservatie te bereiken via mail op info@dentrecote-borgloon.be. Dit omdat onze chef dagvers moet kunnen werken en we ons team moeten kunnen inplannen opdat we u van de best mogelijke service en kwaliteit kunnen voorzien.

d'Entrecôte