Home

Menu

The flavours

Menu

Bij elk hoofdgerecht bieden wij een ambachtelijk voorgerecht en dessert aan van het huis

Ontdek onze grill gerechten. Alles is dagvers en van topkwaliteit. Dus kies vooral waar u zin in heeft. Of het nu om rundvlees, ribbetjes, lams, varkensvlees, kip, . zeetong of zalm gaat. Elk verdienen ze een plekje op onze kaart en zijn ze met liefde gemaakt. Voor de vegetariërs maakt onze chef een veggie gerecht van de dag, afhankelijk van de producten op de versmarkt.

Ambachtelijk voorgerecht
aangeboden van het huis (gratis)























Luikse huisbereide Bouletjes 
Verfijnd gemalen steak tartaartje 
Tomatensoepje boordevol groenten 

Ambachtelijk nagerecht
aangeboden van het huis (gratis)















Crème Brûlée
Dame Blanche (huisgedraaid vanille ijs)
Coupe Brésilienne (huisgedraaid vanille ijs)

Eigen recept…






















Handgesneden steak tartaar lady 29,90
Handgesneden steak tartaar normaal 34,90
Huisgemaakte bouletten in Luikse saus 25,90
Stoofvlees op grootmoeders wijze (zoet) 26,90
Veggiegerecht van de chef 25,90

 

Schotse Black Angus 



















Entrecôte 38,90 
Cote à l’os 2 pers 39,90 euro pp 

Dagverse Vis & Veggie




















Zeetong Meunière 37,90
Zalmfilet 29,90
Scampi brochette 29,90
Veggiegerecht van de chef 25,90

Gerijpt Rundsvlees 





























Filet pur lady 31,90
Filet pur normaal 38,90
Filet pur maxi 43,90
Entrecôte Lady 31,90
Entrecôte Normaal 38,90 
Rundsbrochette 37,90
Min. 2 personen:
Côte à l’os 38,90 euro pp 
(versneden op de plank)
Chateau Briand  38,90 euro pp
(versneden op de plank)
Tomahawk
(Versneden aan been)
Porterhouse
 (Versneden aan been)

Nog meer gegrild kwaliteitsvlees























Varkenshaasje 28,90
Iers Lamskroontje 38,90
Kipbrochette archiduc 28,90
Spare ribs d’Entrecôte (1st) 25,90
Spare ribs d’Entrecôte (2st) 29,90

Bakwijzen

BLEU
Het vlees is aan de binnenzijde nog volledig rauw.
Het is noodzakelijk dat het in de kern warm is.

SAIGANT
Het vlees is meer gebakken, zodanig dat het aan de binnenzijde nog bloederig is.

A POINT 
Dit vlees is helemaal niet meer rauw aan de binnenzijde, maar toch nog vrij sappig.
Het is juist op punt gebakken.

BIENCUIT
Het vlees is goed gebakken en mag niet meer rauw zijn aan de binnenzijde.
Het vlees zal duidelijk droger zijn dan de vorige bakwijzen.

Extra’s




















Champignonroom, Peperroom,Blackwell,
graanmosters, roquefortsaus 3,90 
Gebakken champignons 4,80
Versgeklopte béarnaise 4,20
Provencaalse saus 4,20
Kruidenboter 2,50
Vleesjus 2,50

d'Entrecôte