Home

Menu

The flavours

Menu

Bij elk hoofdgerecht bieden wij een ambachtelijk voorgerecht en dessert aan van het huis

Ontdek onze grill gerechten. Alles is dagvers en van topkwaliteit. Dus kies vooral waar u zin in heeft. Of het nu om rundvlees, ribbetjes, lams, varkensvlees, kip, . zeetong of zalm gaat. Elk verdienen ze een plekje op onze kaart en zijn ze met liefde gemaakt. Voor de vegetariërs maakt onze chef een veggie gerecht van de dag, afhankelijk van de producten op de versmarkt.

Ambachtelijk voorgerecht
aangeboden van het huis




















Luikse Balletjes
Carpaccio van Runds
Tomatensoepje

Ambachtelijk nagerecht
aangeboden van het huis 













Crème Brûlée
Dame Blanche
Coupe Brésilienne

Schotse Black Angus 













Entrecôte
Cote à l’os 2 pers
(versneden op de plank)

Vis













Zeetong meunière
Gegrilde Zalmfilet
Brochette van scampi

Grill Vlees















Filet pur lady (3 weken gerijpt)
Filet pur normaal (3 weken gerijpt)
Filet pur maxi (3 weken gerijpt)
Rundsbrochette
Varkenshaasje
Iers Lamskroontje
Kipbrochette archiduc

En verder
















Handgesneden steak tartaar
Huisgemaakte boeletten in Luikse saus
Stoofvlees op grootmoeders wijze (zoet)
Spare Ribs van de chef, huisgemarineerd (1 stuk)
Spare Ribs van de chef, huisgemarineerd (2 stuks)

Extra’s














Champignonroom
Peperroom
Blackwell
Gebakken champignons
Versgeklopte béarnaise
Kruidenboter
Vleesjus

Bakwijzen

BLEU
Het vlees is aan de binnenzijde nog volledig rauw.
Het is noodzakelijk dat het in de kern warm is.

SAIGANT
Het vlees is meer gebakken, zodanig dat het aan de binnenzijde nog bloederig is.

A POINT 
Dit vlees is helemaal niet meer rauw aan de binnenzijde, maar toch nog vrij sappig.
Het is juist op punt gebakken.

BIENCUIT
Het vlees is goed gebakken en mag niet meer rauw zijn aan de binnenzijde.
Het vlees zal duidelijk droger zijn dan de vorige bakwijzen.

OPENINGSUREN
Alle dagen open: 17.00 – 22.00 | LUNCH: Vrijdag en Zondag van 11.30 – 14.00
+
d'Entrecôte